Doorgaandefietsroutes.nl vindt het zeer belangrijk dat een teamlid elke beschreven route gereden heeft. Hieronder het team van dit moment:

 

  De bakfiets.nl, de SUV van het stel.Uit 2004 en begin 2011 omgedoopt tot baksteenfiets.nl. Doet voornamelijk dienst als boodschappenkarretje, en om spullen en kinderen van naar bv het strand te transporteren; ritjes tot 30 km. Was ook reuze handig bij een verhuizing van Amsterdam naar Haarlem.
Grootste hobby: Met een bak vol joelende kinderen brommers inhalen.
  UPDATE Dec 2011: De fiets is teruggevonden!! Stond gewoon in een rek in de buurt. Daar stond ‘ie een half jaar geleden nog niet. Meest waarschijnlijk is dat een onverlaat ‘m ooit uit het rek heeft gehaald (om ruimte te maken voor eigen fiets) en ergens nedergepleurd, terwijl een verlaat ‘m enkele weken of maanden later wellicht gevonden heeft en weer in een rek gezet heeft. Inmiddels rijdt hij weer z’n dagelijkse trajectje Utrecht – Nieuwegein.
De voormalige Utrecht fiets. Een heerlijk rijdende simplex uit naar schatting begin jaren 60. Is na 5 jaar lang trouw z’n derde eigenaar van station Utrecht naar Rijnsweerd, Nieuwegein, Amersfoort of Bussum te vervoeren en daarmee 10000 km af te leggen in de zomer van 2011 overgegaan naar de 4e eigenaar. Onvrijwillig. Dus als de dief dit leest: GEEF DIE FIETS TERUG, KLOOTZAK!!!. Mocht je echter aan deze oproep geen gehoor willen geven dan evengoed nog veel fijne jaren en kilometers lol ermee gewenst (wat rijdt ‘ ie lekker he!). Let wel op dat je binnenkort de trapas vernieuwt; de lagers lopen op hun einde, en de trapper rechts is ook stuk, maar die zal je moeten uitboren ofzo want die zit zo vast dat er al een sleutel op is gebroken.
  De kilometervreter, een Challenge Hurricane, Hurri voor intimi.Hollandsche degelijkheid van bouwjaar 2005.
Heeft ooit in 5 dagen 5 landen aangedaan en is ook wel eens uit Nederland vertrokken om de volgende dag in Denemarken aan te komen.
Wordt gebruikt voor woon-werk ritjes van meer dan 30 km, bv. Zoetermeer – Haarlem, of Haarlem – Nieuwegein en voor de broodnodige recreatieve ritten.
  Update Jan 2012: Wegens het terugvinden van Utrecht-fiets 1 (zie boven) is deze fiets is nu overcompleet geworden en is inmiddels weggegeven. We danken deze fiets voor de enorme inzet voor deze website zonder welke de site nooit zijn huidige legendarische status had bereikt en wensen ‘m veel fijne kilometers bij z’n nieuwe eigenaar.
De nieuwe Utrecht fiets. Een peugeot frame, echte Fransche degelijkheid, met wat gevonden onderdelen eraan, zogenaamde re-cycling. Hij is namelijk ooit eens onder een Mercedes (een auto) terechtgekomen. Kon ‘ ie slecht tegen, maar doet het nu weer prima.
  Een Racefiets, van Giant, Taiwaneesche degelijkheid en de trouwste van het stel. Reeds zo’n 15 jaar bij dezelfde eigenaar. Wordt echter sinds de komst van de ligfiets nog maar zelden gebruikt voor lange ritten. Heeft wel vaak de route Leiden – Zoetermeer afgelegd. Alhier gefotografeerd bij het toepasselijke tsjechische dorpje Bukfietsje.
  De stadsfiets. Een degelijke Hollandsche Gazelle uit 1954. Voor de dagelijkse ritjes naar station, school, bakker en kroeg. Tevens prima voor ritjes tot 30 km, bv. tussen Haarlem en Amsterdam. Heeft de Simplex van nummer 1 verdrongen in de ranglijst van meest comfortabele rechtop-fietsen.
  Vouwfiets 1, een batavouw, van een flink aantal tientallen jaren oud, dat zou zo een halve eeuw kunnen zijn. Verdraaid snel en comfi, maar minder praktisch op te vouwen en mee te nemen.
  Vouwfiets 2, ondanks versnellingen en z’n Taiwaneesche degelijkheid rijdt ‘ie niet zo lekker als die hierboven, maar kan zeer eenvoudig en klein ingeklapt en zelfs met 1 hand uitgeklapt worden.
  Een nieuwe Gazelle, via een bedrijfsfietsplan ‘goedkoop’ aangeschaft (mochten er nu toevallig lezers zijn die belasting betalen? Dan hierbij hartelijk dank voor de bijdrage aan deze fiets!). Rijdt, ondanks alle toeters en bellen en versnellingen enzo echter lang niet zo lekker als een oude Gazelle. Desondanks regelmatig tussen Haarlem en Amsterdam-zuid aan het pendelen. Is dus ook (zie foto) met tweewielaandrijving te berijden.